Dieta antyhistaminowa
Dieta antyhistaminowa
Witajcie! Wczoraj rozpisywałam się o histaminie, ale nie napisałam, co ją powstrzymuje. Naturalnymi substancjami antyhistaminowymi są mięta i imbir. Natomiast kwarceryna flawonid blokuje wydzielanie histaminy, występuje w cebuli czerwonej, winogronach i w herbacie. Wykaz produktów zawierających znaczne ilości histaminy stale kompletuję, jak również tych, które są wyzwalaczami histaminy, jest tego sporo. Tak popatrzyłam na ten wykaz i stwierdziłam, że w sumie nie mam co jeść, pozostają oleje, pestki z dyni, czosnek i ziarna sezamu. :D
Re: Dieta antyhistaminowa
Wtajcie..............!
Czyli jak by bylo tak by bylo..........? jeszcze jedna deklaracja................i
Zlot Zalozycielski..........!
z 153 zarejestrowanych do tej pory 14................................. szkoda lecz tak i tak bedzie cos postawione na nogi...............!
Tylko za DARMO , i zeby jak GLOWKA , NOZKI i RACZKI mialy spokoj.................!
Lecz jak Boli to Ratujcie......!
Teraz tylko trzeba znow pomyslec gdzie Spodkanie.....?
Pozdrawiam
Olek
Ludzie co jest z wami..............................?
http://klasterowy.pl/download/statut/De ... ka_KBG.pdf
Wydrukowac, Wypisac, Wyslac....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W.W.W. KBG-Polska moze Powstawac lecz tylko z wami..!!!!
Czyli jak by bylo tak by bylo..........? jeszcze jedna deklaracja................i
Zlot Zalozycielski..........!
z 153 zarejestrowanych do tej pory 14................................. szkoda lecz tak i tak bedzie cos postawione na nogi...............!
Tylko za DARMO , i zeby jak GLOWKA , NOZKI i RACZKI mialy spokoj.................!
Lecz jak Boli to Ratujcie......!
Teraz tylko trzeba znow pomyslec gdzie Spodkanie.....?
Pozdrawiam
Olek
Ludzie co jest z wami..............................?
http://klasterowy.pl/download/statut/De ... ka_KBG.pdf
Wydrukowac, Wypisac, Wyslac....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W.W.W. KBG-Polska moze Powstawac lecz tylko z wami..!!!!
kiedyś w księgarni wpadła mi w łapki książka Dieta antyhistaminowa, nie zainteresowałaby mnie pewnie gdyby nie rozdział o tym, że u u alergików i osób z nietolerancją histamina zawarta w lekach i pokarmach może powodować właśnie bóle głowy, wysypki a nawet i zaburzenia rytmu serca. Właściwa dieta to w tym przypadku absolutna podstawa.
czy jakiś kolega-administrator pogoni to bezczelne dziewczę ?