Kawa w większych ilościach stosowana codziennie. Pijam 2 mocne kawy dziennie. W okresach bólowych odstawiam całkowicie. Najgorsza kawa_ nescafe. Najmniej szkodliwa Jacobs Velvet.
Czarna herbata.
Coca cola.
Alkohol
Czekolada. Kakao
U mnie - całkowite odstawienie powyższego w okresach bólowych powoduje zmniejszenie intensywności bólu ok 50% oraz skrócenie ataków oraz całego okresu bólowego. Sprawdzone wielokrotnie, zero wętpliwości. Niestety muszę przedłużyc w/w "dietę" na kolejne 2 tyg po ustaniu okresu bólowego, inaczej może nastapić nawrót. Razem 3-6 tyg "diety." Widac organizm jest tym struty i potrzebuje czasu na odtrucie.
Potem już mogę normalnie wszystko jeść , pić aż do następnego okresu bólowego.
Trzeba sie SOLIDNIE odtruć.
Ciekawe, czy takie chińskie plastry odtruwające na podeszwy stóp (obrzydliwe zresztą po odklejeniu) faktycznie działają odtruwająco i z czego odtruwają. I czy to by pomogło jako profilaktyka ?
Stosował ktoś te plastry lub zna kogoś , kto stosował? Czy to jest COŚ, czy tylko wyłudzanie kasy?
Fajnie, że jest ta lista. Bo sobie jeszcze zobacze jak jest z serami etc, co inni piszą.
mi się raz wydawało również, że w epizodzie kawulec poranny wydłuża okres bólowy, ale gdy minęło -logika mi podpowiadała, że to jakaś bzdura, więc na drugi dzień ta sama procedura. A tu proszę...
Mojej koleżance również kawa pomagala! ale każdy inaczej pewnie to odczuwa, więc nie wiem. Natomiast pamiętam, że problem byl jak zjadła za ostry sos czy to możliwe?