... no to po godzinach. Krzyniowi na starość odpierdol ...ło tzn. miał fantazję i się na studia podyplomowe na Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu zapisał.
Jestem w połowie i zabawa się skończyła bo promotora musiałem wybrać i trzeba pracę pisać i się jeszcze potem o okolicach lipca obronić
Czasy studiów się przypominają, kiedy się było młodym i pięknym i bez zobowiązań - do dziś wspominam czasy kiedy byłem bez zobowiązań i w wakacje ratownikiem w Ustroniu Morskim (przez 4 sezony) ....
Ale mam filozoficzne przemyślenia dotyczące obecnych studiów: w grupie mniej więcej patrząc na wiek jest nas pół na pół. Połowa to moje pokolenie tj. pamiętające komunę i kolejki za papierem toaletowym, druga połowa to Ci co nie znają świata bez wi-fi i iphonów w okolicy.
I wiecie co? Świetnie się dogadujemy. Bez kompleksów, im brakuje trochę doświadczenia, nam pewnie jakiegoś otwarcia na świat. Bardzo to pouczające i cenne. Dla mnie więcej warte niż ten papier co uczelnia da.
ps. można mnie skasować bo to już ponad 2 lata jak... głowa nie bolała Czyli wg. definicji: statystycznie na KBG cierpi biały mężczyzna przed 40-ką. Ja po 40-ce i przestało po kilkunastu latach
Po godzinach ...
Re: Po godzinach ...
Pięknie .
Mądry chłopak z Ciebie Krzyniu .
A skasować ? Wybij to sobie z głowy , jesteś wszystkim Nam potrzebny czy boli czy nie boli .
Mądry chłopak z Ciebie Krzyniu .
A skasować ? Wybij to sobie z głowy , jesteś wszystkim Nam potrzebny czy boli czy nie boli .
Witaj Krzyniu,
ucz sie ucz, bo to wiedzy klucz.....!!!
czlowiek uczy sie Cale zycie , a glupim umrze..!!!!
i co teraz robic...??????
Czyli bedziemy mieli pana Dr. w stowarzyszeniu.... :urodziny:
Co do skreslenia.... nie bede wymienial osob co po 4-5 latach dawali sie szybko znow wpisywac....!
Ja bede 49 i jest jeszcze i od czasu do czasu mocniejszy jak przed latmi. Znam osoby co Maja 78 lat i KBG...?
To zchozenie niema nic wspulnego z wiekem...
Pozdrawiam
Olek
PS. Trzymamy Kcuki, a zeby s obronil.
ucz sie ucz, bo to wiedzy klucz.....!!!
czlowiek uczy sie Cale zycie , a glupim umrze..!!!!
i co teraz robic...??????
Czyli bedziemy mieli pana Dr. w stowarzyszeniu.... :urodziny:
Co do skreslenia.... nie bede wymienial osob co po 4-5 latach dawali sie szybko znow wpisywac....!
Ja bede 49 i jest jeszcze i od czasu do czasu mocniejszy jak przed latmi. Znam osoby co Maja 78 lat i KBG...?
To zchozenie niema nic wspulnego z wiekem...
Pozdrawiam
Olek
PS. Trzymamy Kcuki, a zeby s obronil.
Czy mi się tylko wydaje, czy po prostu Krzyniu zalicza drugą młodość?
Pozazdrościć (i tu w tle słychać moje zgrzytające o siebie starcze kości) takiego samopoczucia!
Pozazdrościć (i tu w tle słychać moje zgrzytające o siebie starcze kości) takiego samopoczucia!
Jakieś porady jak wybrać odpowiedni żel do gabinetu ginekologicznego?
Wybierając żel do USG do gabinetu ginekologicznego, warto zwrócić uwagę na jego skład, aby był hipoalergiczny i wolny od substancji drażniących. Ważne jest także, by miał odpowiednią konsystencję, zapewniającą dobrą przewodność ultradźwięków, oraz był łatwy do usunięcia po badaniu. Żele takie znajdziesz tutaj https://medycznie.com.pl/kategoria/gine ... le-do-usg/ Wybór żelu od renomowanego producenta może zapewnić lepszą jakość i bezpieczeństwo.
Czy ten żel nadawałby się do badania per rectum ? Taka wiedza może się kiedyś przydać ..; a prostata nie młodnieje ...