Cześć Harry-Kuba . Jak pisał Aleko w stolicy powinieneś coś podziałać , tzn. znaleźć dobrego neurologa . A dalej to już poleci z górki .Trzymaj się i pisz co tam u Ciebie.
Cześć Harry. Witamy na naszym forum tutaj znajdziesz bardzo wiele cennych informacji, oraz ludzi z ogromną wiedzą i doświadczeniem na temat KBG. Zaglądaj i pisz często
kolejny fuksiarz z warszawy -masz troche wiecej mozliwosci walki z klasterem.
witaj i wczytuj sie w forumowa encyklopedie ludzkich przypadkow. bedac uswiadomionym latwiej dzialac dalej.
pozdr
Po pizzy? Ciekawe i inspirujące...mnie niestety właśnie w pizzerii w niedziele dopadł... Może to hałas? Może duszna i ciasna atmosfera...nie wiem na co to zwalić, ale nawet pysznosci nie spróbowałam, bo bolało jak diabi, szybciej wyszłam niż weszłam, choć na stolik czekałam prawie pół godziny...
od pizzy to ja zacząłem moją ostatnią przygodę z kbg. Jakieś 2 godz temu wertowałem kalendarz 2011 i wczytywałem się w osobistą twórczość pamiętnikarską. Kurczę jak wiele istotnych dla sprawy szczegółów udawało mi się wypisywać. Na tej podstawie mniej więcej kalkuluję ile zastrzyków imi jeszcze zużyję w tym sezonie (no ale tempo to mam olbrzymie -nawet 4 iniekcje na dobę). Jutro przede mną ważny dzień -idę do pani dr po recepty, aptekę też powiadomię, żeby zdążyła zamówić, synek na rano ma przedszkole, a żonka pod Wa-wę zasuwa na parę dni na firmowe rykowisko. Dobrze, że jest babcia, to pomoże gdy ja będę poniewierany przez agresora. Niebawem w nocy mam murowany atak -już czuję, że powoli coś się zbiera.
Tymczasem
Jeszcze nie śpię i myslę o Tobie, boję się polożyc, może dlatego nadal wertuje strony w necie...szukam tlenu...czy koncentrator może być czy lepsza butla?
Trzymaj się! Jestem z Tobą
tylko butla i duży przepływ tlenu. koncentrator całkowicie odpada. poszukaj na miejscu dystrybutora gazów technicznych ( Linde Gas ?) i butlę sobie wypożycz.
Ludzie kochani, gdzie ja tą butlę tlenową mogę wypożyczyć, rzućcie jakieś nazwy firm, wszędzie chcą wypożyczać tylko koncentratory...Ja chyba zwariuje!!! Dziś udało mi się zdobyć receptę na Cinie i wybieram się do neurologa w piatek... Ale tlen potrzebny od zaraz. Pomóżcie, choćby z końca świata ale muszę to do Wroclawia ściągnąć. Albo ja źle szukam albo nie wiem jak to znaleźć. Pomocy!!