midnight pisze:jak beda wakacje to popytam, niektorzy robia strony za darmo, zeby potem moc wpisac w porftolio
Czy jakieś prace nad nową stroną są aktualnie prowadzone? Pytam bo rzeczywiście można by chociaż przenieść stronę na jakiś komercyjny serwer bez reklam. Zdaję sobie sprawę, że to trochę kosztuje, ale jeśli byłoby choć kilka osób zainteresowanych i gotowych pokryć koszty to nie wyszłaby duża suma. Ze swojej strony oferuję dużą cegiełkęcyberus pisze:co do strony to moge zrobic , ale musze znalezc czasu troche:/
Rozumiem, chodziło mi jednak o serwer bez reklam, pewniejszy i mniej ograniczonycyberus pisze:server juz jestten na ktorym jest forum
Też to mamcyberus pisze:a nad strona nie am kiedy praocwac:/ 10h dziennie w pracy siedze
Kod: Zaznacz cały
# 350 MB całkowitej powierzchni
# 150 MB na MySQL
# 6 GB transferu miesięcznego
#
# Adres w domenie *.lua.pl
# 1 baza danych MySQL
# 5 kont ftp
# 5 obsługiwanych domen
# 10 subdomen do utworzenia
# 5 kont/aliasów e-mail
# 10MB max rozmiar pliku
Kod: Zaznacz cały
# 500 MB całkowitej powierzchni
# 200 MB na MySQL
# 10 GB transferu miesięcznego
#
# Adres w domenie *.lua.pl
# 1 baza danych MySQL
# 10 kont ftp
# 15 obsługiwanych domen
# 20 subdomen do utworzenia
# 15 kont/aliasów e-mail
# 25MB max rozmiar pliku
#
Za taką cenę to rzeczywiście spoko tylko ich regulamin mnie zaniepokoiłcyberus pisze:reklamy da sie wylaczyc za oplataco do servera jest spoko jak na cene 1,22:P
Rozumiem, w takim razie mógłbym się tym zająć. Zostaje jeszcze kwestia tego czy w ogóle bym mógł się tego podjąć bo nie wiem kto tu "rządzi" i decyduje.cyberus pisze:co do strony to jesli mozesz to robja mam za duzo na glowie ostatnio
Ten argument do mnie przemówiłBea pisze:Napisz jeszcze z 70 postów Pawel, to będziesz godzien zaufania
A ten jeszcze bardziejBea pisze:(...) i miec na uwadze,że strona to i moje oczko w głowie!