I zjazd polskich klasterowców - 30.08.2008
-
- w Temacie
Hello,
my jak tylko zdrówko pozwoli będziemy napewno, to wspaniałe poznac te wszystkie miłe aniołki z forum.
Bea a Ty mam nadzieje dasz rade przyjechać?
Jak coś to pomoge opiekowac Ci się opiekowac na zjeździe maleństwem, mam wprawę....hi hi dwójka maluchów.
Czyli do listy prosze dopisac Beata-Piotr.
my jak tylko zdrówko pozwoli będziemy napewno, to wspaniałe poznac te wszystkie miłe aniołki z forum.

Bea a Ty mam nadzieje dasz rade przyjechać?
Jak coś to pomoge opiekowac Ci się opiekowac na zjeździe maleństwem, mam wprawę....hi hi dwójka maluchów.
Czyli do listy prosze dopisac Beata-Piotr.
Witam,
To spotkanie jest tylko dla tych ze "stwierdzonym" klastrem czy mogę też się pojawić?? :>
Wydaje mi się że mogło by mi to pomóc a przynajmniej przybliżyło by mnie do poznania tego co mi jest i czy jest to kbg czy coś innego...
Prosiłbym o informacje o kosztach tego spotkania.
Ja jestem z Bydgoszczy. W tej chwili nie jestem pewny czy będę jechał samochodem czy w inny sposób.
Jak tylko się dowiem to powiadomie na forum o trasie i ilosci miejsc:)
Pozdrawiam
To spotkanie jest tylko dla tych ze "stwierdzonym" klastrem czy mogę też się pojawić?? :>
Wydaje mi się że mogło by mi to pomóc a przynajmniej przybliżyło by mnie do poznania tego co mi jest i czy jest to kbg czy coś innego...
Ja jestem z Bydgoszczy. W tej chwili nie jestem pewny czy będę jechał samochodem czy w inny sposób.
Pozdrawiam
mysle ze pobyt na 1 osobe kolo 100 max jesli liczymy hotelik + szamanie:) ale dokladnie powiedziec nie dam rady :pPiromanek pisze:Witam,
Pozdrawiam
och Aleko... nie przyjade i zdania nie zmienie niestety...
ale przecież mnie ZNACIE...
tylko nie wiecie jak wyglądam 
podałam adres mojego konta na n-k w odpowiednim wątku... a pisałes,ze Twoja żona i córki mają konto to tam mnie możesz "podglądnąc" i już poznasz jak to dziewcze zwane nadziejką wygląda:D
dużo nie stracicie,że mnie nie będzie na zjeździe:-)
ale przecież mnie ZNACIE...

podałam adres mojego konta na n-k w odpowiednim wątku... a pisałes,ze Twoja żona i córki mają konto to tam mnie możesz "podglądnąc" i już poznasz jak to dziewcze zwane nadziejką wygląda:D
dużo nie stracicie,że mnie nie będzie na zjeździe:-)
Na stronie internetowej:
jest ogulna Informacja...?
http://klasterowybolglowy.republika.pl/
Pozdrawiam
Olek
jest ogulna Informacja...?
http://klasterowybolglowy.republika.pl/
Pozdrawiam
Olek
-
- w Temacie