Po kilkutygodniowym „cichym” namawianiu się, postanowiliśmy w kilka osób ogłosić co następuje:
W sobotę 30 sierpnia 2008 zorganizowany będzie „I zjazd chorych na Klasterowy Ból Głowy w Polsce”. Data z różnych powodów jest niezmienialna. Pozostało jeszcze ustalić dokładnie miejsce. Na pewno będą to okolice Rudy Śląskiej. Nie mamy jeszcze lokalu, powinien posiadać niedużą salkę konferencyjną. Są wśród nas osoby, które zadeklarowały poprowadzenie prezentacji o KBG. Dobrze byłoby też, aby w pobliżu znajdował się jakiś nocleg dla zamiejscowych. Przy ustaleniu miejsca spotkania i noclegu bardzo przydatna byłaby pomoc „lokalesów”. Czy znajdzie się tu dobra „klasterowa dusza” ze śląska, która podejmie się wyszukania miejsca na spotkanie?
Mam wielką nadzieję, że to spotkanie będzie zaczątkiem czegoś bardzo dla nas pożytecznego, jakiegoś stowarzyszenia. Olek mam nadzieję opowie nam jak takie stowarzyszenia działają u naszych sąsiadów i ile dobrego dla nich robią. Poza tym jak sądzę szczegółowy program spotkania ustalimy sobie trochę później, jak już z grubsza wyklaruje się ilu nas będzie. I chyba mogę zagwarantować, że będzie nie tylko o bólu ale też wymyślimy sobie jakieś przyjemniejsze tematy i zajęcia

Aha! Spotykamy się oczywiście z osobami towarzyszącymi, więc Panowie – zabieramy „drewno do lasu”

ukłony i ... do zaobaczenia

Lista chętnych :
1.Izabela + Krzyniu
2.Basia + Olek
3.Piter
4.Beata + Piotr
5.Aneczka
6.Zosia i Darek ( nie beda mogli dojechac..)

7.Rekord 2007
8.Aleko