Witam wszystkich,
mam na imię Krzysiek i mam 23 lata. Około 3 tyg temu rozpoczęły mi się te straszne bóle głowy i przyznam szczerze, że prawie zwariowałem. Dopiero cykl się zakończył po leczeniu sterydowym, które trwa nadal. Przyznam, że ucieszyłem się ze znalezienia tej strony,ponieważ mogłem uzyskac wiele ciekawych informacji na ten nieprzyjemny temat, a mój lekarz neurolog aż tak bardzo nie wprowadził mnie w szczegóły. Jestem bardzo szczęśliwy, że mam możliwośc poznania ludzi, którzy mają doświadczenie z tymi strasznymi dolegliwościami.
Wszystkim serdecznie pozdrawiam
Witam
-
wlodzimierz
- Zainteresowany
Re: Witam
Może jestem upierdliwy,ale mam pytanie do Ciebie.Czy porobiłeś wszystkie badania które stwierdzają lub wykluczają KBG.Jak nie to je zrób.Skonsultuj je z dobrym neurologiem. 
Re: Witam
Leżałem tydzień w szpitalu na oddziale neurologicznym i lekarze porobili mi wszystkie możliwe badania. Diagnoza to klasterowe bóle głowy. Tylko z ich słów wywnioskowałem, że to rodzaj bóli migrenowych (czyli nic poważnego, przecież wielu ludzi ma migrenę), a jak poczytałem o tym, to widzę że to o wiele poważniejsza sprawa.