hehe siemka ludziska:) malo mnei jest bo praca zajmuje mi caly czas nom ale widze ze ponuro i smutno u nas strasznie trzeba to zmienic ! nie tylko klaster w zyciu jest wiec dzial forum musi byc ktory nie nawiazuje do kbg !!
Wg. mnie b. fajny pomysł. Właśnie się dowiedziałem, że cyberus ma normalne imię , a nie np. Pi czy inna Sigma ew. Neo albo Kalkulator
Do Aminów:
Może by tu przenieść "nieklasterowe" wątki? Np. te o hobby,zdjęciach, posiadanych kotach i innych zwierzakach itp. ?
hehe w brew opini jestem normalnym czlowiekiem poprostu spedzam przed kompem wiecej h niz to przewidziane w normalnym zyciu co do przeniesienia oczywiscie mozna ale wieczorkiem bo zaraz ide do pracy a ledwo sie z wyra wytoczylem:P
cze Michał - no to rusz to " smutne " forum wszak oprócz atakow kbg istnieje jeszcze oczekiwanie na ataki , przerwa między atakami , rozmowa o atakach , wspominanie upalnych ataków , przeżywanie upojnych ataków i miłość do ataków . A na poważnie , fajnie że jest nas coraz więcej - spotkamy się 30 sierpnia i wspólnie wystrzelimy klastera do nieba [ może Owsiak przyjedzie] Trzymajcie się wszyscy.
mnie to mówi
pocieszam się, ze sesja zbliża się definitywnie do końca narazie idę jak przecinak
i do dzieła tym bardziej, że zauważyłem, że coś mysql odmówił współpracy
no i po ptokach ... czułem to ...
nabrałem rozpędu z egzaminami, każdy następny na lepszą ocenę i jak już nabrałem rozpędu to masz, rozbiłem się o skałę statystyki ...
za tydzień poprawka.